Psychecura | Trainingen
304
page-template-default,page,page-id-304,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Opleidingstrainingen

Wij bieden (jonge) professionals verschillende trainingsprogramma’s aan om bekend te worden in de zorgsector.

Deze trainingen zijn gericht op vakinhoudelijke en praktijkgerichte kennis en vaardigheden die in de praktijk van toepassing zijn.

Voorbeelden van praktisch gerichte trainingen zijn hoe iemand kan observeren, signaleren, rapporteren, verzorgen, op een juiste manier kan handelen en ondersteunen.
Daarnaast is er ook te denken aan communicatievaardigheden, waaronder deëscalerende gesprekstechnieken. Deze communicatievaardigheden en gesprekstechnieken kunnen erg belangrijk zijn vanwege de toenemende agressie in de zorg.

Dit kan een grote impact op een professional hebben. Daarentegen wordt er wel van de professional verwacht dat deze hiermee kan omgaan en het op kan lossen. In onze trainingen zullen wij aandacht schenken voor het emotionele aspect van de professional bij agressiehantering.

Naast de praktische gerichte trainingen geven we ook vakinhoudelijke trainingen. Dit noemen wij de klinische ondersteuning. Hierbij is te denken aan onderwerpen als ontwikkelingspsychologie, psychopathologie (ziektebeelden), doelgroepen en eventuele behandelmethoden.

Dit zijn slechts voorbeelden van trainingen. Mocht u andere wensen hebben, neem dan zeker contact met ons op.

Teamtrainingen

Merkt u dat uw personeel ergens tegenaan loopt en krijgt u dit niet opgelost? Wij bieden mogelijkheden.

Zo bieden wij zeer diverse en uiteenlopende trainingen aan om uw personeel nog beter op de werkvloer te laten functioneren. Hierbij is te denken aan gedragshouding en teamsamenwerking.

Neemt u gerust contact met ons op om naar de mogelijkheden te kijken.

Vraag offerte aan